Slice, Slice, Baby...

 

LOVE ON TOP

We strive to elevate the pizza experience
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

This is how we do it

STEP 1

Ωρίμανση – Fermentation

Ψήνουμε τις πίτσες μας σε ειδικούς φούρνους μέχρι να πάρουν ωραίο και έντονο χρώμα προσφέροντας τη μέγιστη γευστική απόλαυση. Η ιδανικό ψήσιμο δημιουργεί αρκετά σημεία με έντονο χρώμα που είναι εντελώς φυσιολογικά και απαραίτητα για τη γευστική πολυπλοκότητα της ζύμης.

STEP 2

Μεριδοποίηση – Balling

Μεριδοποιούμε πάντοτε σε συγκεκριμένα γραμμάρια γιατί η σταθερότητα στο μέγεθος της ζύμης μας προσφέρει ομοιομορφία και σταθερό αποτέλεσμα σε κάθε μας πίτσα

STEP 3

Άνοιγμα – Streching

ανοίγουμε πάντοτε με τα χέρια

STEP 4

Άνοιγμα – Streching

προσέχοντας να πετυχαίνουμε πάντα το ίδιο ομοιόμορφο και σωστό πάχος στη ζύμη που θα μετά το ψήσιμο θα αποκτήσει την πιο λαχταριστή, τραγανή και αεράτη υφή

STEP 5

Topping

χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και πάντοτε στις κατάλληλες αναλογίες για να

STEP 6

Ψήσιμο – Baking

ψήνουμε τις πίτσες μας σε ειδικούς φούρνους μέχρι να πάρουν ωραίο και έντονο χρώμα προσφέροντας τη μέγιστη γευστική απόλαυση. Η ιδανικό ψήσιμο δημιουργεί αρκετά σημεία με έντονο χρώμα που είναι εντελώς φυσιολογικά και απαραίτητα για τη γευστική πολυπλοκότητα της ζύμης.

STEP 7

Τελείωμα – finishing

Μας αρέσει μετά το ψήσιμο να τελειώνουμε τις πίτσες μας με φρέσκα υλικά, τυριά, αλλαντικά, αρωματικά λάδια, βότανα, κρέμες κλπ. για να δώσουμε αυτό το extra touch που θα ανεβάσει το επίπεδο ακόμα πιο ψηλά

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image