STEP 1
Ψήνουμε τις πίτσες μας σε ειδικούς φούρνους μέχρι να πάρουν ωραίο και έντονο χρώμα προσφέροντας τη μέγιστη γευστική απόλαυση. Η ιδανικό ψήσιμο δημιουργεί αρκετά σημεία με έντονο χρώμα που είναι εντελώς φυσιολογικά και απαραίτητα για τη γευστική πολυπλοκότητα της ζύμης.
STEP 2
Μεριδοποιούμε πάντοτε σε συγκεκριμένα γραμμάρια γιατί η σταθερότητα στο μέγεθος της ζύμης μας προσφέρει ομοιομορφία και σταθερό αποτέλεσμα σε κάθε μας πίτσα
STEP 3
ανοίγουμε πάντοτε με τα χέρια
STEP 4
προσέχοντας να πετυχαίνουμε πάντα το ίδιο ομοιόμορφο και σωστό πάχος στη ζύμη που θα μετά το ψήσιμο θα αποκτήσει την πιο λαχταριστή, τραγανή και αεράτη υφή
STEP 5
χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και πάντοτε στις κατάλληλες αναλογίες για να
STEP 6
ψήνουμε τις πίτσες μας σε ειδικούς φούρνους μέχρι να πάρουν ωραίο και έντονο χρώμα προσφέροντας τη μέγιστη γευστική απόλαυση. Η ιδανικό ψήσιμο δημιουργεί αρκετά σημεία με έντονο χρώμα που είναι εντελώς φυσιολογικά και απαραίτητα για τη γευστική πολυπλοκότητα της ζύμης.
STEP 7
Μας αρέσει μετά το ψήσιμο να τελειώνουμε τις πίτσες μας με φρέσκα υλικά, τυριά, αλλαντικά, αρωματικά λάδια, βότανα, κρέμες κλπ. για να δώσουμε αυτό το extra touch που θα ανεβάσει το επίπεδο ακόμα πιο ψηλά
Address:
Iraklitou 71, Chalandri, 152 38
Shop open Mon – Sun: 1PM – 11PM
Delivery hours Mon – Sat: 7PM – 11PM
Sun: 1PM – 11PM
©2024 Alio Pizzeria All rights reserved